Ο υπουργός Άμυνας αφού παρέθεσε ένα άρθρο με τίτλο «Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο» στη συνέχεια ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο της Βουλής
Μετά το tweet του υπουργού Άμυνας με το οποίο ενημερώνει πως όσα είπε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αμερική για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις βάσεις των ΗΠΑ δεσμεύουν μόνο τον ίδιο, επανήλθε με νέο tweet , αυτή τη φορά εναντίον του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Ο υπουργός Άμυνας αφού παρέθεσε ένα άρθρο με τίτλο «Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο» έγραψε με εμφανώς ειρωνική διάθεση. «Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες…».
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στη νέα αλλοπρόσαλλη πολιτική του Πάνου Καμμένου. Ο πρόεδρος της Βουλής είχε εκφράσει «έκπληξη» και «απορία» αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικού εταίρου για το εναλλακτικό σχέδιο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τόνισε, δε, ότι η πρόσκληση του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για στρατιωτικές βάσεις σε άλλα σημεία της Ελλάδας, πέραν της Σούδας, «δεν είναι εύκολο να κατανοηθεί».
Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο https://t.co/apute4J1if
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας