Υπόκλιση Μαρτίνς: «Πλέον, έχω… πρόβλημα για την 11άδα»
Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήρε την παρουσία της... 2ης ενδεκάδας στο Μιλάνο, παραδέχθηκε πως πλέον είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσει την 11άδα, ακόμη και τη 18άδα ενός αγώνα, ενώ ζήτησε νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά να διατηρήσουν οι παίκτες του τη νοοτροπία νικητή της ομάδας που υπηρετούν.
Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει « easy way». Οποιος προσπαθεί να πηγαίνει πάντοτε δια της ενδεδειγμένης οδούς, δίχως να ρισκάρει, δίχως να δοκιμάζει τις δυνάμεις του, μπορεί να παίρνει πρόσκαιρες χαρές, αλλά μακροπρόθεσμα τίθεται αντιμέτωπος με τους σκληρούς νόμους του σπορ. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Και των «κινδύνων» που μπορεί να κρύβει για όποιον επιλέγει να πηγαίνει μόνο «εκ του ασφαλούς».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.