Η Κάθριν Μαγιόρκα κατηγόρησε, με συνέντευξη της στο περιοδικό Spiegel, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι την βίασε πριν από εννέα χρόνια και ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους πήρε θέση για το ζήτημα μέσω δήλωσης του στο instagram. Ο διεθνής άσος των «μπιανκονέρι» υποστήριξε ότι όλα είναι ψέματα και πως τίποτε απ’ όσα είπε η Κάθριν Μαγιόρκα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
«Είναι όλα fake news. Ψέματα. Θέλουν να πάρουν λεπτά δημοσιότητας χρησιμοποιώντας τ’ όνομά μου. Λογικό είναι και συμβαίνει. Θέλουν να γίνουν γνωστοί, αλλά το έχω συνηθίσει, είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Είμαι χαρούμενος και όλα είναι καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.
Ο Ολυμπιακός πήρε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό Champions League, διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης στα play-offs και ταυτόχρονα πρόσφερε στον... εαυτό του ακόμη ένα αποτέλεσμα που φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον.