Η Λάρισα νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό και πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Λάρισας για τον Τζιανλούκα Φέστα καθώς οι γηπεδούχοι πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους βυσσινί πέτυχε ο Μιλοσάβλιεβιτς στο τρίτο λεπτό του παιχνιδιού.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, πέτυχαν γκολ και πίεσαν μάλιστα τον Παναιτωλικό ψάχνοντας και δεύτερο γκολ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Αγρινίου πέρασε ένα δύσκολο 15λεπτο αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι.
Ο Παναιτωλικός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε ν’ απειλήσει αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, καθώς ο Παναιτωλικός δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.
Η Λάρισα ξεκίνησε με καλό ρυθμό και το δεύτερο μέρος. Πίεσε τον Παναιτωλικό για να πετύχει δεύτερο γκολ και είχε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 61’ με τον Ντέλετιτς. Γενικά οι Θεσσαλοί είχαν καλύτερη εικόνα και στο δεύτερο μέρος και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Αγρινίου να γίνει απειλητική. Η Λάρισα ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη και μάλιστα θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.
Διακοπή και μολότοφ
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ακούστηκαν εκρήξεις εκτός γηπέδου και υπήρξε ρίψη μολότοφ από αγνώστους. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους ταραξίες και ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να διακόψει στο 10’ το ματς για τρία λεπτά. Το παιχνίδι ξανάρχισε μετά την τρίλεπτη διακοπή και δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα.
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.