Δύο ημερομηνίες έπεσαν στο τραπέζι στο ΔΣ της Football League την Παρασκευή 21/9 και ύστερα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε αποφασίστηκε να αρχίσει εν τέλει το νέο πρωτάθλημα στις 14 Οκτωβρίου (αντί για τις 7/10).
Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες εξασφάλισαν και παράταση για να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ η λίγκα θα συνεχίσει τις επαφές για εύρεση τηλεοπτικού συμβολαίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.