Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του πατέρα του Μιρτσέα στο γήπεδο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να απαντά φανερά συγκινημένος.
«Μου είπε ότι ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είδε. Πολύ σωστή στιγμή, για να αισθανθεί πως είναι να βλέπεις σαν τρίτος, να παλεύει ένας πολύ δικός σου άνθρωπος. Πραγματικά ήμουν πολύ χαρούμενος που ήταν εδώ, έχουμε έναν πολύ ισχυρό δεσμό και είμαι ένας πολύ χαρούμενος γιος», ήταν έντονα φορτισμένα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.