Ο 25χρονος Ιταλός μέσος, Στέφανο Στουράρο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους Πορτογάλους να ανακοινώνουν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον μέχρι πρότινος άσο της Γιούβε.
Ο νεαρός άσος, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των Λιονταριών αποχαιρέτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τους πρωταθλητές Ιταλίας με τους οποίους αγωνίστηκε από το 2014 (με εξαίρεση μία χρονιά που δόθηκε δανεικός στη Τζένοα).
«Μέχρι το τέλος έδωσα τα πάντα για τα μπιανκονέρο, τώρα πια είναι μέρος του DNA μου. Περήφανος που ιδρώσαμε και χαρήκαμε μαζί. Είναι σημαντικό να συνεχίζετε να μεγαλώνετε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ πηγαίνει σε όλους τους τύπους στην κερκίδα, πάντα θα κουβαλάω μαζί μου την αγάπη και την υποστήριξή σας»
Δείτε το σχετικό ποστ:
Fino alla fine ho dato tutto per i colori bianconeri, ormai parte del mio DNA. Orgoglioso di aver sudato e gioito insieme. Importante continuare a crescere. Un grazie particolare va a tutti ragazzi della curva, porterò sempre con me il vostro affetto e sostegno. #FinoAllaFinepic.twitter.com/4NbWnXVqnx
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.