Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης ενημέρωσε πως δήλωσε ως πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης ενημέρωσε πως δήλωσε ως πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ, διευκρινίζοντας πως προχώρησε στην ενέργεια αυτή μετά το εξώδικο του ερασιτέχνη.
Η «πράσινη» ΠΑΕ καλεί τον ερασιτέχνη να «σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας” και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική συμφωνία.
»Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά. Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.
»Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
- Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό το ματς με τα επόμενα»
- Βραζιλία: Ξανά viral για τους λάθος λόγους ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442