Η Γιουβέντους συνεχίζει να ψάχνει ενίσχυση προκειμένου να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και τις επόμενες για αυτό και έχει καταθέσει πρόταση για τον πρώτο σκόρερ του Euro U19
Η Γιουβέντους έχει ήδη πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού αποκτώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον Λεονάρντο Μπονούτσι.
Πέρα από τον Κριστιάνο και τον Ιταλό στόπερ η Γιουβέντους εμπλέκεται σε πολλά ακόμα σενάρια με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και ανερχόμενους νέους που στο μέλλον μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς είναι και ο Φρανσίσκο Τρινκάο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο Euro U19 με την Πορτογαλία όπου και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ.
Ο Τρινκάο αγωνίζεται στην Μπράγκα κοστολογείται από την πορτογαλική ομάδα κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ ενώ από τη μεριά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν δίνει περισσότερα από 7.000.000.
Βέβαια μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν πως μπορεί ο Τρινκάο να αποκτηθεί και να μπει στα βαθιά και στην πρώτη ομάδα προκειμένου να είναι η επιλογή πίσω από τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Λεβερκούζεν, για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League. Δείτε και την 11άδα των Γερμανών
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στο Λεβερκούζεν κι έχει δημιουργήσει ατμόσφαιρα.... Καραϊσκάκη στους δρόμους της γερμανικής πόλης.
Χιουμοριστικό στιγμιότυπο χάρισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό της Παρί με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν.