Πρόστιμο «μαμούθ» στον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή
Χρηματικό πρόστιμο 3,2 εκατ. ευρώ και φυλάκιση με αναστολή για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ
Πρόστιμο 3,2 εκατομμυρίων ευρώ θα επιβληθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα καταδικαστεί σε φυλάκιση 24 μηνών, ποινή που είναι απίθανο να εκτίσει, καθώς ήρθε σε συμβιβασμό με τις αρμόδιες αρχές της Ισπανίας για υπόθεση φοροδιαφυγής, όπως έγινε σήμερα γνωστό.
Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους κατηγορείται ότι απέφυγε να καταβάλει 5,7 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους, κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί. Πάντως, ο Ρονάλντο είναι απίθανο να πάει στη φυλακή, καθώς η ισπανική νομοθεσία ορίζει ότι ο κατηγορούμενος χωρίς προηγούμενη καταδίκη επιτρέπεται να εκτίσει μια ποινή μέχρι δύο χρόνια με αναστολή.
Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα υποχρεωθεί να καταβάλει το πρόστιμο των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, συν 5,7 εκατομμύρια ευρώ σε καθυστερούμενους φόρους, ένα εκατομμύριο ευρώ σε συσσωρευμένους τόκους και 250 ευρώ την ημέρα για τους 48 μήνες που καλύπτουν την ποινή φυλάκισης.
Αυτό το ποσό είναι πιθανό να αποτελέσει μόνο ένα μέρος των προστίμων του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση, τα οποία αναμένεται να φτάσουν συνολικά τα 19 εκατομμύρια ευρώ περίπου.
- ΑΕΚ: Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)


































































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442