Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Εμενίκε. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον νιγηριανό επιθετικό να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στο Λιμάνι.
Σε δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχε τέσσερα γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας χωρίς να αγωνιστεί ούτε λεπτό.
Ο Εμενίκε είχε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να ελαφρύνει το ρόστερ του με τον παίκτη να μένει ελεύθερος.
Ο Αργεντίνος μέσος είναι μεγάλος πρωταγωνιστής στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού τα δυόμισι τελευταία χρόνια και η ατάκα του Μέντι τα λέει όλα
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του Champions League και με μια ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο του που βρέθηκε στο Άμστερνταμ.