Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Εμενίκε. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον νιγηριανό επιθετικό να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στο Λιμάνι.
Σε δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχε τέσσερα γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας χωρίς να αγωνιστεί ούτε λεπτό.
Ο Εμενίκε είχε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να ελαφρύνει το ρόστερ του με τον παίκτη να μένει ελεύθερος.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Για τις επαφές του με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι πριν τελικά ο Αργεντινός φύγει από τη Μπαρτσελόνα, μίλησε ο πρώην πλέον πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.