Την πεποίθησή της ότι τα Σκόπια θα λάβουν την πρόσκληση για ενταξιακές συνομιλίες από το ΝΑΤΟ εξέφρασε η γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σε δηλώσεις της από τη Σύνοδο Κορυφής της συμμαχίας στις Βρυξέλλες. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι χαρακτήρισε τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες».
«Η Γερμανία υποστηρίζει σθεναρά την πρόσκληση του ΝΑΤΟ στους φίλους μας «Μακεδόνες» και είμαι βέβαια πως αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της Συνόδου» δήλωσε στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων ΜΙΑ.
Αναφερόμενη δε, στο επικείμενο δημοψήφισμα εξέφρασε την ελπίδα πως αυτό θα έχει θετική έκβαση. «Θέλω πολύ ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς οι φίλοι μας οι «Μακεδόνες» να μπουν στο ΝΑΤΟ».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας