Πρόκριση και για τον Ναδάλ στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον
Έπειτα από επτά χρόνια
Επτά χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να καταφέρει να προκριθεί ο Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον.
Ο ισπανός τενίστας τα κατάφερε σήμερα και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο βρετανικό Γκραντ Σλαμ, μη έχοντας χάσει ούτε σετ ως τώρα στο τουρνουά, όπως και ο Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Ναδάλ, επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-4) του Γίρι Βέσελι και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάρτιν Ντελ Πότρο – Ζιλ Σιμόν.
Ο Ναδάλ δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη κάνουν όνειρα για έναν τελικό ανάμεσα στον «βασιλιά» του χώματος και στον Ελβετό θρύλο του τένις.
- Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Η ομάδα της Premier League που εξετάζει την ένταξη της στο NBA Europe
- Με νίκες συνέχισαν Σέλτικς και Λέικερς
- Το Ιράν διαπραγματεύεται με τη FIFA για τη μεταφορά των αγώνων του στο Μουντιάλ από τις ΗΠΑ στο Μεξικο
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442