Λάθος κίνηση θεωρεί ο Μίχαελ Μπάλακ την απόφαση της γερμανικής ομοσπονδίας να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γιόακιμ Λεβ μέχρι το 2022 πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο παλαίμαχος μέσος, που είχε 98 συμμετοχές με το εθνόσημο, τόνισε πως ίσως οι επιτυχίες των τελευταίων ετών έφεραν εφησυχασμό, πιθανώς και αλαζονεία.
«Τα φιλικά και τα προκριματικά δεν είναι κριτήριο για την κατάσταση μιας ομάδας σαν τη Γερμανία. Γι’ αυτό θεωρώ πως ήταν λάθος που πρόσφεραν νέο συμβόλαιο στον Γιόακιμ Λεβ λίγες εβδομάδες πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη ο κατάλληλος για να είναι στον πάγκο της εθνικής. Πιστεύω πως είναι ένας καλός προπονητής, αλλά τώρα θα πρέπει να αναλυθεί με σοβαρότητα η κατάσταση. Όταν έχεις διαρκείς επιτυχίες και όλα πάνε καλά, μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή όλοι αντιμετωπίζουν τον αποκλεισμό σαν καταστροφή. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς μια ομάδα με τέτοια ποιότητα ήταν τελευταία στον όμιλό της», ανέφερε ο Μπάλακ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η συγκινητική ανάρτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αφιερωμένη στον γιο του, που του έδωσε κίνητρο να πετύχει ρεκόρ καριέρας (37π.) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ!
Συνεχίζεται η αγωνιστική καθίζηση του Στέφανου Τσιτσιπά – Οριακό το 2026, αρνητικό το πρόσημο του τελευταίου 12άμηνου για τον Ελληνα τενίστα, που έχει μπροστά του ένα δύσκολο δίμηνο.