Ρεκόρ και απόκρουση πέναλτι ο Ελ Χαντρί
Με τον καλύτερο τρόπο συνδύασε τη συμμετοχή-ρεκόρ στο Μουντιάλ ο 45χρονος τερματοφύλακας
Ο Εσάμ Ελ Χαντρί από το απόγευμα της Δευτέρας (25/6) είναι ο γηραιότερος παίκτης που έχει συμμετάσχει σε τελική φάση Μουντιάλ
Ο Αιγύπτιος τερματοφύλακας της Αλ-Τααβόν με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση των «φαραώ» με την Σαουδική Αραβία κατέρριψε το ρεκόρ του Φαρίντ Μοντραγκόν και πλέον σε ηλικία 45 ετών 5 μηνών και 10 ημερών είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μάλιστα κατάφερε να συνδυάσει το ρεκόρ του και με απόκρουση πέναλτι, καθώς στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης είπε «όχι» από τα 11 βήματα στον Αλ Μουαλάντ.
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
- Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 96-90: Η κατρακύλα συνεχίζεται… (vids)
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Συνέχεια στους προημιτελικούς με τιτανομαχίες σε Βαρκελώνη και Παρίσι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)





























![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442