Μουντιάλ: Τα δίχτυα πήραν… φωτιά στη 2η αγωνιστική
Τα γήπεδα της Ρωσίας πήραν... φωτιά στη 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μπορεί στην πρεμιέρα να είδαμε ένα από τα πιο φτωχά Μουντιάλ, ωστόσο οι ομάδες έδιωξαν το άγχος και μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ
Τα γήπεδα της Ρωσίας πήραν… φωτιά στη 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μπορεί στην πρεμιέρα να είδαμε ένα από τα πιο φτωχά Μουντιάλ, ωστόσο οι ομάδες έδιωξαν το άγχος και μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ!
Συνολικά μπήκαν 47 τέρματα που αποτελούν ρεκόρ 2ης αγωνιστικής των Παγκοσμίων Κυπέλλων από το 1998 έως και σήμερα, όταν και οι όμιλοι έγιναν 8. Παράλληλα το Μουντιάλ της Ρωσίας έχει γίνει το 2ο πιο παραγωγικό των τελευταίων χρόνων με 85 γκολ, αλλά βρίσκεται πολύ πίσω από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου στις δύο πρώτες αγωνιστικές μπήκαν 94 γκολ.
Στα γήπεδα της Ρωσίας σημειώθηκαν τη 2η αγωνιστική μόλις 2 ισοπαλίες που είναι οι λιγότερες της τελευταίας 20ετίας. Οι περισσότερες ισοπαλίες είχαν σημειωθεί το 1998 και το 2002, όταν 6 αγώνες δεν είχαν νικητή.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Ο Παναθηναϊκός έκανε προπόνηση μια μέρα μετά τον Βόλο, με τον Ρενάτο να επιστρέφει στις προπονήσεις, και τον Πελίστρι να βγάζει μέρος του προγράμματος.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ (16/12, 21:05) και στάθηκε στο κομμάτι της κούρασης.