«Εφιαλτική» είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι στην Αθήνα, καθώς σε πολλούς δήμους έχουν σχηματιστεί «βουνά» απορριμμάτων, των οποίων ο όγκος έχει κλείσει ακόμη και πεζοδρόμια.
Έντονα είναι τα προβλήματα μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών τα σκουπίδια κάνουν «βόλτα» στους δρόμους.
Από την άλλη πλευρά ανυπόφορη είναι η μυρωδιά των σκουπιδιών η οποία δημιουργεί προβλήματα υγιεινής, στους πολίτες οι οποίοι μένουν γύρω από κάδους απορριμμάτων.
Να σημειωθεί ότι ο ΧΥΤΑ στην Φυλής παραμένει κλειστός για δέκατη μέρα εξαιτίας ενός ρήγματος που εμφανίστηκε στο κύτταρο εναπόθεσης απορριμμάτων, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων της Αττικής να μη μαζεύουν τα σκουπίδια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας