Ηλεκτρονικές κάμερες για τη βεβαίωση παραβάσεων, σχετικά με τη μη καταβολή τέλους διοδίων σε σταθμούς στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, τίθενται από σήμερα σε λειτουργία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κάμερες θα λειτουργούν στους εξής σταθμούς διοδίων, στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας:
Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος των παραβατών επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ, καθώς και αφαίρεση της άδειας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας, μαζί με τις πινακίδες του οχήματος για 20 ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών άρθρων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας