Σκέψεις αποχώρησης από την Αργεντινή για τον Μέσι μετά το Μουντιάλ
«Προερχόμαστε από τρεις χαμένους τελικούς (σ.σ. δύο Κόπα Αμέρικα κι ένα Μουντιάλ) και έχουμε δεχθεί έντονη κριτική από τον Τύπο. Είναι αλήθεια, ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές»
Αναποφάσιστος όσον αφορά την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Αργεντινής, εμφανίσθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» ρωτήθηκε σχετικά από την ισπανική εφημερίδα «Sport» και έδωσε μία απάντηση που κάθε άλλο παρά ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.
«Θα εξαρτηθεί από την πορεία μας στο Μουντιάλ. Από το πόσο μακριά θα φθάσουμε και από το πώς θα ολοκληρώσουμε την πορεία μας στην διοργάνωση», δήλωσε ο αργεντίνος σούπερ σταρ και πρόσθεσε: «Προερχόμαστε από τρεις χαμένους τελικούς (σ.σ. δύο Κόπα Αμέρικα κι ένα Μουντιάλ) και έχουμε δεχθεί έντονη κριτική από τον Τύπο. Είναι αλήθεια, ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές».
Η Αργεντινή συμμετέχει στον 4ο όμιλο και θα μπει στο Μουντιάλ στις 16 Ιουνίου με αντίπαλο την Ισλανδία, ενώ θ΄ ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Κροατία και Νιγηρία.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι