Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Νίκες για Πορτογαλία και Αγγλία λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ
Η Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 της Αλγερίας στο «Ντα Λουζ», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε φιλικό μετά από τα δύο προηγούμενα με Τυνησία και Βέλγιο όπου έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης
Η Αγγλία και η Πορτογαλία μπορεί να μην είναι τα φαβορί του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο έδειξαν στα αποψινά τελευταία τους φιλικά πριν την έναρξη του Μουντιάλ ότι διαθέτουν άκρως ποιοτικές ομάδες, που μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά στα γήπεδα της Ρωσίας.
Η Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 της Αλγερίας στο «Ντα Λουζ», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε φιλικό, μετά από τα δύο προηγούμενα με Τυνησία και Βέλγιο (έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης). Mεγάλος πρωταγωνιστής των Ιβήρων ήταν ο Γκονσάλο Γκουέδες που σημείωσε και τα δύο τέρματα (17′, 55′), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Φερνάντες (37′) ύστερα από ασίστ του Ρονάλντο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από 3 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Στο άλλο φιλικό της ημέρας αναμετρήθηκαν οι μουντιαλικές Αγγλία και Κόστα Ρίκα. Τα «Τρία Λιοντάρια» κυριάρχησαν με 2-0 στο «Έλαν Ρόουντ», με τον Ράσφορντ να ανοίγει το σκορ στο 13′ με ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του, ενώ ο Γουέλμπεκ στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Κόστα Ρίκα από την άλλη προβλημάτισε με την εμφάνισή της.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.