Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H πρώτη εμφάνιση της McLaren 570 LT

H πρώτη εμφάνιση της McLaren 570 LT

Οι Βρετανοί ετοιμάζουν μια δυναμικότερη έκδοση της 570S με περισσότερη ισχύ, καλύτερη αεροδυναμική και την αύρα των διακριτικών Longtail.

H βρετανική φίρμα δημοσιοποίησε μέσω της σελίδας της στο Facebook ένα teaser το οποίο αποτυπώνει ένα τμήμα μιας σκληροπυρηνικής εκδοχής της 570S η οποία αν και είναι άγνωστο προς το παρόν ποιον αριθμό θα υιοθετήσει τελικά στην θέση του 570 είναι δεδομένο ότι θα προσθέσει σε αυτόν τα γράμματα “LT” παραπέμποντας στην θρυλική F1 GTR Longtail της δεκαετίας του ’90.

Κατ΄αντιστοιχία με το προηγούμενο ανάλογο εγχείρημα της McLaren από το οποίο με αφετηρία την 650 S προέκυψε η 675LT, η νέα σκληροπυρηνική έκδοση που θα προκύψει από την 570S και θα ενταχθεί στην σειρά Sport Series αναμένεται να προσφέρει την απαραίτητη αύξηση ισχύος η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπεράσει τους 600 ίππους.

Πλην της δεδομένης αύξησης ισχύος, η νέα έκδοση αναμένεται να επωφεληθεί από μια σειρά βελτιώσεων, στις οποίες θα συμπεριληφθεί ο περιορισμός του βάρους και μια πιο σοφιστικέ αεροδυναμική σχεδίαση που θα περιλαμβάνει ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό διαχύτη και πτερύγια σε όλο το εύρος του αμαξώματος.

Όπως προκύπτει από το πρώτο teaser, το σύστημα εξαγωγής της 570S θα αντικατασταθεί από ένα ελαφρύτερο και με μια κεντρικά τοποθετημένη απόληξη εξάτμισης με «ενισχυμένο» ήχο.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο αποκάλυψής της, αν και προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το προσεχές διάστημα προσθέτοντας μια «προσιτή» για τα δεδομένα της McLaren, σπορ πρόταση η οποία θα προσφέρει καλύτερους χρόνους επιτάχυνσης και υψηλότερες επιδόσεις από την 570S.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024