Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ, με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κλεισμένη» συμφωνία να πληθαίνουν
Ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με το γερμανικό αθλητικό περιοδικό «Kicker».
Κατά το δημοσίευμα αυτό, Άρσεναλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο «Σωκράτης» τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Το κόστος της μεταγραφής θα «αγγίξει» τα 17 εκατ. ευρώ, ενώ η πλευρά του Έλληνα κεντρικού αμυντικού έχει συμφωνήσει με τους «κανονιέρηδες» για συμβόλαιο συνεργασίες έως το 2021.
Στο Λονδίνο, ο 29χρονος αμυντικός θα συναντήσει μερικούς παλιούς γνωστούς, όπως τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χενρίκ Μχιταριάν. Επίσης, θα βρει και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αν τον κρατήσει η Αρσεναλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.