Αισιόδοξος πως θα προλάβει το Μουντιάλ παρά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δημοσίευσή του στο instagram.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και αντικαταστάθηκε εσπευσμένα.
Παρά τις πρώτες εκτιμήσεις που υπολόγιζαν πως δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 26χρονος επιθετικός πιστεύει πως θα προλάβει να είναι έγκαιρα έτοιμος για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Το μήνυμα το Σαλάχ:
«Ήταν μια δύσκολη νύχτα αλλά είμαι μαχητής. Παρά τις προβλέψεις, είμαι αισιόδοξος πως θα είμαι στην Ρωσία για να σας κάνω όλους περήφανους. Η αγάπη και η υποστήριξή σας θα μου δώσει τη δύναμη που χρειάζομαι», έγραψε χαρακτηριστικά o μεγάλος άτυχος του Τελικού.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»