Το Λαύριο νίκησε τον Φάρο και του… έκοψε τα όνειρα για οκτάδα
Τη 14η νίκη του στην εφετινή Α1 Ανδρών πανηγύρισε ενώπιον του κοινού του το Λαύριο, το οποίο επικράτησε άνετα με 77-55 του ΓΣΛ Φάρου, για την 24η αγωνιστική, δίνοντας τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για πλασάρισμα στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ. Κορυφαίος των νικητών ο Τόνι Μέιερ με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ […]
Τη 14η νίκη του στην εφετινή Α1 Ανδρών πανηγύρισε ενώπιον του κοινού του το Λαύριο, το οποίο επικράτησε άνετα με 77-55 του ΓΣΛ Φάρου, για την 24η αγωνιστική, δίνοντας τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για πλασάρισμα στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ.
Κορυφαίος των νικητών ο Τόνι Μέιερ με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ενώ από τον ΓΣΛ Φάρο ξεχώρισε ο Ρόλαντ Σάφτενααρ με 18 πόντους.
Ένα δεκάλεπτο διήρκησε η αντίσταση του ΓΣΛ Φάρου, απέναντι στο Λαύριο. Μετά το 19-14 της πρώτης περιόδου, οι γηπεδούχοι απάντησαν με σερί 6-0 στο 12΄ (25-14), ενώ στο 17΄ η διαφορά εκτοξεύτηκε σε μη αναστρέψιμα επίπεδα (+18, 35-17), μετά από συνολικό επιμέρους σκορ 16-3.
Το Λαύριο πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια με διαφορά ασφαλείας (39-24), ενώ στην επανάληψη επιστράτευσε τις αμυντικές αρετές του για να μην απειληθεί σε κανένα σημείο, μέχρι το τελικό 77-55, με το οποίο συνεχίζει να κάνει όνειρα τετράδας και πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.