«Απόβαση» στη Φλωρεντία από τους οπαδούς της Νάπολι
Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Κυριακή την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και οι παίκτες του Σάρι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα Ίντερ – Γιουβέντους που διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου
Η Νάπολι έχει την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία, καθώς οι «παρτενοπέι» βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους κι έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα από την «βέκια σινιόρα». Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Κυριακή την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και οι παίκτες του Σάρι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα Ίντερ – Γιουβέντους που διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η «απόβαση» που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Νάπολι στην Φλωρεντία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως περισσότεροι από 10.000 οπαδοί των «παρτενοπέι» θα βρεθούν αύριο στις εξέδρες για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως στις τάξεις των οπαδών της ιταλικής ομάδας επικρατεί πανζουρλισμός και δεν είναι τυχαίο πως 6.000 οπαδοί της Νάπολι, συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κεντρικό σταθμό τρένων της πόλης, την ώρα που αναχωρούσε η αποστολή της ομάδας με προορισμό την Φλωρεντία.
Η μεγάλη αυριανή αναμέτρηση, είναι πολύ πιθανό να κρίνει πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια της Νάπολι για την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο, αν και όλοι καταλαβαίνουν πως τα πάντα εξαρτώνται από την Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας κι αυτό σημαίνει πως με τέσσερις νίκες μέχρι το φινάλε, κατακτούν ξανά το πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι η Νάπολι.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.