Στην κατάσχεση δύο εμπορευματοκιβωτίων με λαθραία τσιγάρα προχώρησε το τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Γ΄ Τελωνείου Πειραιά, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για την καταστολή του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, τσιγάρων και παραποιημένων προϊόντων.
Το Τμήμα Δίωξης, σε συνεργασία με το τμήμα ανάλυσης ενήργησε, με τη συνδρομή του συστήματος X-RAY, στοχευμένους ελέγχους που οδήγησαν στον εντοπισμό και την κατάσχεση, ως αντικειμένων λαθρεμπορίας, δύο εμπορευματοκιβωτίων με συνολικό περιεχόμενο 25.400.000 τεμάχια τσιγάρα.
Οι αναλογούντες δασμοί και φόροι αυτών ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 4.909.046,63 ευρώ. Τα εμπορευματοκιβώτια επρόκειτο να μεταφορτωθούν για άλλο ελληνικό λιμάνι και στα σχετικά φορτωτικά έγγραφα τα φορτία τους είχαν δηλωθεί ως «Πάτωμα laminate» και «Γεωργικά μηχανήματα». Η έρευνα για τον εντοπισμό του τελικού παραλήπτη είναι σε εξέλιξη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας