Χειρουργήθηκε ο Κούτρης
Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού υπέστη εξάρθρωση ώμου κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη
Στην αρχή της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι έτοιμος ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο.
Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού υπέστη εξάρθρωση ώμου κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, η πλήρης αποκατάσταση υπολογίζεται σε ένα δίμηνο κι αυτό σημαίνει πως στα τέλη Ιουνίου ο Κούτρης θα είναι έτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442