Δύο νίκες μακριά από την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι κοπέλες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ήταν ορεξάτες και επικράτησαν του Άρη στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» με 3-0 σετ.
Ο Άρης κατάφερε να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στο πρώτο σετ (25-20), με τις «ερυθρόλευκες» ωστόσο να επικρατούν στα άλλα δύο σετ με μεγαλύτερη ευκολία (25-15 και 25-17).
Πλέον, η σειρά των τελικών μεταφέρεται στο κλειστό της Μίκρας την Κυριακή 22 Απριλίου (19:30).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.