Γκαρσία: Υπέροχη νύχτα, πάμε για τελικό
Το σύνθημα της πρόκρισης στον τελικό του Europa League έδωσε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία
Ο Ρούντι Γκαρσία είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, μετά την ευρεία νίκη (5-2) επί της Λειψίας και την πρόκριση που πανηγύρισε χθες βράδυ η Μαρσέιγ στα ημιτελικά του Europa League.
Σε ένα παιχνίδι που ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίστηκε για ενενήντα λεπτά, χωρίς να σκοράρει (δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 51΄).
«Είναι μια υπέροχη νύχτα. Είμαστε χαρούμενοι, θα δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε την πρόκριση με δύο νέους όπως Μπουμπακάρ Καμαρά και ο Μαξίμ Λόπες. Για να κερδίσεις με σκορ 5-2 στα προημιτελικά του Europa League, η ομάδα πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάστασή της, όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί», είπε ο Γάλλος προπονητής της Μαρσέιγ.
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442