Η Σερένα Ουίλιαμς δημιουργεί δική της σειρά καλλυντικών
Δεν ασχολούνται με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς μόνο διάσημοι καλλιτέχνες αλλά και γνωστοί διακεκριμένοι αθλητές όπως η Σερένα Ουίλιαμς.
Η αθλήτρια των ολυμπιακών αγώνων και παίκτρια τένις, Σερένα Ουίλιαμς αποφάσισε να στραφεί στη μόδα και την ομορφιά, δημιουργώντας μια νέα σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης για τις γυναίκες.
Με τίτλο «Aneres», που προκύπτει από το ανεστραμμένο μικρό όνομα της αθλήτριας, η σειρά θα περιέχει καλλυντικά για το γυναικείο πρόσωπο, όπως make-up, lipstick, lipgloss, σκιές ματιών, eyeliner, μάσκαρα, αλλά και προϊόντα φροντίδα και περιποίησης. Τα αρώματα δε θα λείπουν από το λανσάρισμα.
Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι φοράει eyeliner κατά τη διάρκεια που παίζει τένις, χωρίς ωστόσο να φορέσει κάποιο άλλο προϊόν make up, αφού λέει πως δεν είναι σταθερά στο δέρμα της, με αποτέλεσμα να τρέχουν. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν, η αθλήτρια από την Αμερική να κάνει την έκπληξη, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα κατάλληλα για τις ανάγκες των αθλητών, με την καλύτερη δυνατή κάλυψη και διάρκεια που όλοι τους επιζητούν.
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα



