Αυτοκίνητα από το Vietnam με την υπογραφή της Italdesign
Ένα σχέδιo της Italdesign επιλέχθηκε από το κοινό στο Βιετνάμ ώστε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα εξελιχθεί η νέα πρόταση της τοπικής αυτοκινητοβιομηχανίας VinFast.
To σχέδιο της Italdesign ήταν εκείνο που επιλέχθηκε από το κοινό ανάμεσα σε 40 συμμετοχές ώστε να αποτελέσει το σχεδιαστικό πρότυπο το οποίο πρόκειται να ακολουθήσει η νέα πρόταση της τοπικής αυτοκινητοβιομηχανίας VinFast.
O πρωτότυπος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε μέσω του Διαδικτύου και ανέδειξε νικητή τον ιταλικό σχεδιαστικό οίκο που ίδρυσε o στο παρελθόν ο G. Giugiaro.
Μάλιστα στον εν λόγω διαγωνισμό συμμετείχαν και άλλοι διάσημοι σχεδιαστικοί οίκοι, όπως εκείνος του Pininfarina.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Italdesign αναλαμβάνει τον σχεδιασμό ενός μοντέλου της VinFast, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε επιλεγεί με την ίδια διαδικασία για τη δημιουργία ενός SUV.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας