Το ελληνικό ποδόσφαιρο έπιασε… πάτο με την εισήγηση του Επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, για διαγραφή της Ομοσπονδίας από μέλος της FIFA (χωρίς αναστολή, παρά τις διαρροές που υπήρχαν), μετά τα τραγελαφικά γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, με την είσοδο του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.
Η εισήγηση μοιράστηκε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που συνεδρίασαν το πρωί της Πέμπτης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)