
Στη ΜΕΘ παραμένει για νοσηλεία ο Γιώργος Βουλγαράκης
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδωιτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βουλγαράκης μετά το ατύχημα που είχε χθες, Τρίτη, στο κέντρο της Αθήνας παρασυρόμενος από ΙΧ.
Ο κ. Βουλγαράκης υπέστη κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα, όταν παρεσύρθη από αυτοκίνητο ενώ διέσχισε με τα πόδια τη Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος του Ζαππείου.
Αμέσως διεκομίσθη στη Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης καθώς και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός. Για την αντιμετώπιση των οστικών τραυμάτων εισήχθη στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε πλήρη αποκατάσταση των τραυμάτων.
Προς διασφάλιση της ομαλής μετεχειρητικής πορείας του ασθενή, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την προληπτική νοσηλεία του στη ΜΕΘ.
in.gr
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)
























![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442