Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Χατζησωκράτης για Novartis: Στόχος της κυβέρνησης η δημιουργία σκιών

Χατζησωκράτης για Novartis: Στόχος της κυβέρνησης η δημιουργία σκιών

«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι έκδηλος: η δημιουργία σκιών, που θα βαραίνουν τους πολιτικούς αντιπάλους. Οι ύποπτοι, που θα μένουν ύποπτοι μέχρι τις επόμενες εκλογές…» δηλώνει το μέλος ης εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.

«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι έκδηλος: η δημιουργία σκιών, που θα
βαραίνουν τους πολιτικούς αντιπάλους. Οι ύποπτοι, που θα μένουν ύποπτοι
μέχρι τις επόμενες εκλογές…» δηλώνει το μέλος ης εκτελεστικής επιτροπής
της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ, υπογράμμισε ότι «οι εσπευσμένες δηλώσεις κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, που ξεπερνούσαν ευθέως την… οφειλόμενη δημόσια επίδειξη της μη γνώσης της δικογραφίας, οι υπαινιγμοί και οι απειλές, αυτή η άγρια χαρά που αποπνέουν, δεν μπορεί να κρύψει ότι προσπαθούν να μετατρέψουν σε μηχανισμό λάσπης και εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων τους ένα υπαρκτό σκάνδαλο».

Υποστηρίζει ότι «η συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής την προσεχή Τετάρτη είναι βέβαιο πως θα αναδείξει σημαντικές πλευρές μιας εξυφαινόμενης πολιτικής σκευωρίας στο πλαίσιο του πραγματικού σκανδάλου της Novartis» και σημειώνει ότι «οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής θα υπερψηφίσουν τη σύσταση προκαταρκτικής και δεν θα σταθούν σε διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες».

Για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο

Σε ερώτηση για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την αντίδραση της κυβέρνησης ο κ. Χατζησωκράτης τονίζει ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ότι αναδεικνύει μια ασυγχώρητη προχειρότητα και ερασιτεχνισμό απέναντι σε έναν γείτονα, που δεν έχει σταματήσει να επιβουλεύεται, έχει σταθερή επεκτατική στόχευση, μεθοδικότητα και θεσμική μνήμη και εσχάτως αναπτύσσεται ως αναθεωρητική δύναμη της ευρύτερης περιοχής» και υπογραμμίζει ότι «είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό ότι η εκφρασμένη κυβερνητική βούληση για βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία έχει αφεθεί στο έλεος ενός ανεκδιήγητου και γραφικού, άρα και επικίνδυνου υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο