Στο Βελιγράδι ο Παππάς, τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του
Ανήμερα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Νίκος Παππάς ταξίδεψε στο Βελιγράδι. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε καλύτερα, μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε, και πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο στις 20:00 απόψε και η συμμετοχή του Παππά θα κριθεί λίγο πριν, ανάλογα με το πως θα νιώθει.
Ανήμερα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Νίκος Παππάς ταξίδεψε στο Βελιγράδι. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε καλύτερα, μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε, και πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο στις 20:00 απόψε και η συμμετοχή του Παππά θα κριθεί λίγο πριν, ανάλογα με το πως θα νιώθει.
Με δεδομένη την απουσία του Νικ Καλάθη (τραυματισμός στην κλείδα), ο Τσάβι Πασκουάλ ευελπιστεί να έχει τον Νίκο Παππά στη διάθεσή του με στόχο την 10η νίκη σε 14 αγωνιστικές στη Euroleague.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442