Τα πρώτα χιόνια για τον φετινό χειμώνα, μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, έκαναν την εμφάνισή τους στο Πήλιο, όπου άρχισε να χιονίζει από το απόγευμα της Δευτέρας, στα Χάνια και στις Αγριόλευκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Τα πρώτα χιόνια για τον φετινό χειμώνα, μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, έκαναν την εμφάνισή τους στο Πήλιο, όπου άρχισε να χιονίζει από το απόγευμα της Δευτέρας, στα Χάνια και στις Αγριόλευκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Σύμφωνα με το e-thessalia.gr το ύψος του χιονιού στα Χάνια έφθασε τα 5 εκατοστά, ενώ στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατοστά και η χιονόπτωση συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους.
Προληπτικά πάντως, κινούνται ήδη στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς δύο εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τυχόν επιδείνωση της χιονόπτωσης, ενώ το χαρακτηριστικό στην περιοχή του Πηλίου και της Μαγνησίας, είναι η κάθετη πτώση της θερμοκρασίας όπου στα Χάνια έπεσε στους 2 βαθμούς.
Χιόνι πέφτει από το απόγευμα και στην Όθρυ, όπου το χιόνι στην Ανάβρα έφθασε τα 5 εκατοστά, αλλά ο δρόμος Αλμυρού-Ανάβρας είναι ανοιχτός.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας