Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Πατησίων 56 στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχει εκκενωθεί η γειτονική πολυκατοικία, χωρίς πάντως οι πυροσβέστες να χρειαστεί να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν κάποιον, καθώς όλοι οι ένοικοι κατέβηκαν μόνοι τους στο δρόμο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν αυτή την ώρα 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ έχει κλείσει η οδός Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια.
Όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής Κωνσταντίνος Γιόβας, πρόκειται για μια δύσκολη πυρκαγιά, καθώς το κτήριο που φλέγεται είναι νεοκλασικό, παλιό, με εύφλεκτα υλικά και δομές έτοιμες να καταρρεύσουν. Παράλληλα με την προσπάθεια κατάσβεσης, γίνεται και έλεγχος στους χώρους του κτηρίου για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανείς.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας