Κίνα: Πέντε συλλήψεις για κακοποίηση ανηλίκων σε νηπιαγωγείο
Πέντε άτομα που εργάζονταν σε κέντρο φροντίδας μικρών παιδιών στη Σανγκάη συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών της πόλης.
Πέντε άτομα που εργάζονταν σε κέντρο φροντίδας μικρών παιδιών στη Σανγκάη συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών της πόλης.
Οι συλληφθέντες εμφανίζονται στην κρυφή κάμερα που είχε το νηπαγωγείο να κακοποιούν μικρά παιδιά, γεγονός που προκάλεσε δημόσια κατακραυγή.
Το κορυφαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ctrip ίδρυσε το κέντρο αυτό, το οποίο διοικείται από τρίτο οργανισμό, το 2016 σε μία προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με παιδιά κάτω των τριών ετών.
ΑΠΕ/Xinhua,in.gr
- Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε λύκειο – Στο νοσοκομείο 17χρονη μαθήτρια
- «Βράζουν» για τη διαιτησία του ΑΕΚ – Κραϊόβα οι Ρουμάνοι: «Αστείες αποφάσεις» (pic)
- Αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία: Πόσα και…γιατί χρωστούν οι Έλληνες;
- Ινδονησία: Φρικτός θάνατος για 10χρονο – Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ κολυμπούσε με φίλους του
- Meteo: Μόλις το 1% της χώρας καλύπτεται με χιόνι – Κάτω από τον μέσο όρο της περασμένης τετραετίας
- Ο σκύλος σάς γυρνάει την πλάτη του – Τι δηλώνει αυτή η συμπεριφορά
- ΗΠΑ Vs Κίνας: Η νηνεμία πριν την καταιγίδα
- Μεγάλη άνοδος για την ΑΕΚ στο ranking της UEFA – Ιστορική συγκομιδή για την «Ένωση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 19.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/hessamoddin-jafari-Rjs0QP4wL9E-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442