Νίκη με 99-92 πανηγύρισε με τους Κινγκς ο Κώστας Κουφός, απέναντι στον
Μάικ Τζέιμς και τους Σανς, στην συνάντηση του Σακραμέντο που είχε
ελληνικό χρώμα. Θετική η παρουσία του Ελληνα σέντερ, που σημείωσε 8
πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής,
ενώ ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πέτυχε 17 πόντους και έδωσε 5 ασίστ.
Δεν αγωνίστηκε ο Παπαγιάννης με τους Κινγκς, που είχαν πρώτο σκόρερ τον
Χιλ (18 πόντοι), ενώ για τους Σανς, κορυφαίος σε πόντους (18) ήταν ο
Ουόρεν.
Νίκη με 99-92 πανηγύρισε με τους Κινγκς ο Κώστας Κουφός, απέναντι στον Μάικ Τζέιμς και τους Σανς, στην συνάντηση του Σακραμέντο που είχε ελληνικό χρώμα.
Θετική η παρουσία του Ελληνα σέντερ, που σημείωσε 8 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πέτυχε 17 πόντους και έδωσε 5 ασίστ.
Δεν αγωνίστηκε ο Παπαγιάννης με τους Κινγκς, που είχαν πρώτο σκόρερ τον Χιλ (18 πόντοι), ενώ για τους Σανς, κορυφαίος σε πόντους (18) ήταν ο Ουόρεν.
Με double double (37 πόντοι και 11 ριμπάουντ) του εκπληκτικού Λετονού, Κρίσταπς Πορζίνγκις οι Νικς επικράτησαν στην παράταση με 113-109 των Λέικερς, με double double του Τζοέλ Εμπίντ (28 πόντοι και 12 ριμπάουντ), η Φιλαδέλφεια πανηγύρισε νίκη με 118-112, επίσης στην παράταση, στη Μινεσότα.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας