Ρωσία: Έτοιμοι να βοηθήσουμε την Αργεντινή με το υποβρύχιο
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι προτίθεται να συζητήσει με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν το ενδεχόμενο της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει η Ρωσία όσον αφορά τον εντοπισμό του υποβρυχίου San Juan η τύχη του οποίου αγνοείται εδώ και μέρες
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι προτίθεται να συζητήσει με τον ρώσο ομόλογο του Βλαντίμιρ Πούτιν το ενδεχόμενο της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει η Ρωσία όσον αφορά τον εντοπισμό του υποβρυχίου San Juan η τύχη του οποίου αγνοείται εδώ και μέρες, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Αργεντινής Χόρχε Φόρι σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι Todo Noticias.
«Το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να υπάρξει τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Πούτιν προς τον πρόεδρο Μάκρι, το οποίο θα έχει σχέση με την πρόταση για την παροχή βοήθειας από μέρους της Ρωσίας. Είναι μια ακόμη χώρα (η Ρωσία), η οποία διαθέτει για την αναζήτηση υποβρυχίων έναν αξιοθαύμαστο εξοπλισμό».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας