Στο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση παρέδωσε λίγα λεπτά μετά τις 18:00 το τελικό σχέδιο του Προϋπολογισμού 2018 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ.Χουλιαράκης. Το τελικό σχέδιο ανεβάζει κι άλλο σε σχέση με το προσχέδιο τον πήχη για το πρωτογενές πλεόνασμα το 2018 και προβλέπει ανάπτυξη 2,5%.
Παραλαμβάνοντας το στικάκι ο κ. Βούτσης ευχήθηκε «και οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι καλύτεροι». Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια στις 22 Δεκεμβρίου.
Στο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση παρέδωσε λίγα λεπτά μετά τις 18:00 το τελικό σχέδιο του Προϋπολογισμού 2018 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.
Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης παραλαμβάνοντας σε ηλεκτρονική μορφή τον κρατικό προϋπολογισμό είπε στον κ. Γ.Χουλιαράκη: «Εύχομαι, κύριε Υπουργέ, και οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι καλύτεροι. Αυτός είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο, όπως έλεγε και ο Γκάλης».
Ο κ. Βούτσης ενημέρωσε το Σώμα ότι ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2018 θα εισαχθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις.
Στην Ολομέλεια θα εισαχθεί προς συζήτηση την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις, δηλαδή την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, οπότε ο κρατικός Προϋπολογισμός θα ψηφιστεί στις 12.00 τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία.
Ο κ. Χουλιαράκης κατέθεσε επίσης τον απολογισμό του κρατικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 και τον ισολογισμό χρήσης 2016, έκθεση επί των φορολογικών δαπανών, έκθεση των γενικών διευθυντών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, φορολογικής διοίκησης, τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης, δημόσιας περιουσίας και κοινωφελών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τις δηλώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 58 του ν. 4270/2014, όπως αυτό ισχύει.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας