Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά την Παρασκευή, μετά τη χθεσινή ισχυρή πτώση. Ανοδικά κινούνται όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στο επίπεδο των 710 μονάδων.
Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά την Παρασκευή, μετά τη χθεσινή ισχυρή πτώση. Ανοδικά κινούνται όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στο επίπεδο των 710 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 15:20, διαμορφώνεται στις 710,83 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,35%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 42,65 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,61%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά σε ποσοστό 0,06%.
Ανοδικά κινούνται όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (+3,57% στα 0,551 ευρώ), της Σαράντης (+3,52% στα 12,95 ευρώ) και της Lamda Development (+3,31% στα 5,30 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+2,75%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+2,70%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Τεχνολογίας (-1,14%) και της Υγείας (-0,61%).
Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Εθνική και η Alpha Bank με 35.022.410 και 5.522.517 μετοχές, αντιστοίχως.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Εθνική με 7,852 εκατ. ευρώ και η Alpha Bank με 7,338 εκατ. ευρώ.
Ανοδικά κινούνται 51 μετοχές, 38 πτωτικά και 21 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Σφακιανάκης +19,97%, Μινωϊκές Γραμμές +14,29% και Κλωστήρια Ναυπάκτου +12,83%.
Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λεβεντέρης (π) -20,00%, Κέκροψ -20,00% και Frigoglass -19,73%.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας