Στη Σουηδία ο Τσίπρας για την Κοινωνική Σύνοδο του Γκέτεμποργκ
Για τη διάσκεψη κορυφής της ΕΕ «για κοινωνικά θέματα για τη δίκαιη απασχόληση και την ανάπτυξη» θα αναχωρήσει απόψε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αντικείμενο της διάσκεψης, την οποία συγκαλούν την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν, θα αποτελέσει η δίκαιη απασχόληση και ανάπτυξη.
Για τη διάσκεψη κορυφής της ΕΕ «για κοινωνικά θέματα για τη δίκαιη απασχόληση και την ανάπτυξη» θα αναχωρήσει απόψε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Αντικείμενο της διάσκεψης, την οποία συγκαλούν την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν, θα αποτελέσει η δίκαιη απασχόληση και ανάπτυξη.
Το πρόγραμμα της διάσκεψης έχει αναλυτικά ως εξής:
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου
08:30-09:00 Άφιξη των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων στην Κοινωνική Σύνοδο
09:30-12:30 Εργασίες της Κοινωνικής Συνόδου
12:35-13:00 Τελετή υπογραφής της «Διοργανικής Διακήρυξης» και οικογενειακή φωτογραφία
13:15-15:15 Γεύμα εργασίας των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων με θέμα την εκπαίδευση και τον πολιτισμό
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα