Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα στον Αλιμο μετά τα χαστούκια
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα Μουσικής σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημα.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα Μουσικής σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η θέση της καλύφθηκε από άλλον εκπαιδευτικό, ο οποίος εμφανίστηκε στο μάθημά του πριν από δυο μέρες και έτσι η λειτουργία του σχολείου κινείται επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γονείς να δηλώνουν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη.
Η δασκάλα ήταν γνωστή για τις αναχρονιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε και είχε προκαλέσει διάφορα προβλήματα τα τελευταία χρόνια στο σχολείο με τη συμπεριφορά της.
Πριν αντικατασταθεί, οι γονείς είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους μέσω επιστολής που εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου από μητέρα μαθητή της Γ’ Δημοτικού προς τον διευθυντή του σχολείου με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.
Υπενθυμίζεται πως πριν από μια εβδομάδα, περίπου, η δασκάλα κατηγορήθηκε ότι έβαλε εννιάχρονα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους, ο οποίος δεν πρόσεχε στο μάθημα. Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.
- Δασκάλα προέτρεψε 9χρονα να χαστουκίσουν συμμαθητή τους
in.gr
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
- Κίνδυνος στη δημόσια υγεία από την απόσυρση αντιβιοτικού πρώτης γραμμής
- Ιράν: Σενάρια για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του καθεστώτος – Τι μπορεί να σημάνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442