Με τη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου συνεχίζεται ο τριήμερος εορτασμός στη Θεσσαλονίκη. Στις 10:00 θα γίνει η κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση.
Με τη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου συνεχίζεται ο τριήμερος εορτασμός στη Θεσσαλονίκη.
Στις 10:00 θα γίνει η κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη Διαγώνιο και τερματισμό την Ι.Δραγούμη.
Σύμφωνα με το voria.gr , από τις 10:30 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:
Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη.
Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
Σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδών.
Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας