Εκτός US Open από τον πρώτο γύρο έμεινε ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος πρωταθλητής ηττήθηκε με 0-3 (4-6, 4-6, 3-6) από τον 19χρονο Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ και αποχαιρέτησε πρόωρα το grand slam της Νέας Υόρκης. Ο Παγδατής εμφανίστηκε χωρίς την κατάλληλη φυσική κατάσταση για ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά, ήταν αρκετά μέτριος και όχι σίγουρος στο παιχνίδι του, ενώ επέδειξε νευρικότητα όταν δεν του πήγαινε καλά ο αγώνας, με συνέπεια ο πρώτος αγώνας να είναι και ο τελευταίος του στη διοργάνωση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται