Από έλεγχο ντόπινγκ πέρασαν Σλούκας και Παπαγιάννης
Κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του Ντόπινγκ (WADA) επισκέφθηκε
το πρωί της Τετάρτης το ξενοδοχείο στο Ελσίνκι, όπου έχουν καταλύσει οι
εθνικές ομάδες που θα συμμετέχουν στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2017,
και πήρε δείγμα από τους αθλητές για έλεγχο ντόπινγκ. Οι δύο παίκτες του
αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που κλήθηκαν να περάσουν από έλεγχο
ήταν οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης.
Κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του Ντόπινγκ (WADA) επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης το ξενοδοχείο στο Ελσίνκι, όπου έχουν καταλύσει οι εθνικές ομάδες που θα συμμετέχουν στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2017, και πήρε δείγμα από τους αθλητές για έλεγχο ντόπινγκ.
Οι δύο παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που κλήθηκαν να περάσουν από έλεγχο ήταν οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
LIVE: Γαλατασαράι – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γαλατασαράι – Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Ο κλοιός απομόνωσης γύρω από τον Λανουά και τα αφηγήματα με επίκεντρο τον ίδιο και την ΚΕΔ που μόνο ζημιά κάνουν τόσο στον Γάλλο όσο και στην εικόνα της διαιτησίας.
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας