Ο Τελάντερ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο Ράσμους Τελάντερ κατά του Παναθηναϊκού, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 510.000 ευρώ. Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός παραμένει, πάντως, σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πρόθεση του είναι διασφαλίσει τα χρήματα του για τη νέα χρονιά.
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο Ράσμους Τελάντερ κατά του Παναθηναϊκού, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 510.000 ευρώ.
Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018.
Ο Δανός κεντρικός αμυντικός παραμένει, πάντως, σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πρόθεση του είναι διασφαλίσει τα χρήματα του για τη νέα χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η Απουσία του Παρόντος»: Εγκαίνια για την έκθεση του Νίκου Κανόγλου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
- Χρήστος Μαυρίκης: Οδηγείται στον εισαγγελέα μετά τους πυροβολισμούς στα Σπάτα – Το παρελθόν του
- Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αττικής – Σημαντικές καθυστερήσεις
- Τάνια Τσανακλίδου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Ολυμπιακός και ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου – Όλο το πρόγραμμα στο Final 8
- Πως ο «δάσκαλος» Νόιερ προετοιμάζει τον διάδοχό του στην Μπάγερν
- Συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν στην Γενεύη με τον Τραμπ να κλιμακώνει τις απειλές
- Τώρα είναι ακυβέρνητη η χώρα, κ. Πρωθυπουργέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442