Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με αυγά υποδέχθηκαν τη Λεπέν στη Βρετάνη

Με αυγά υποδέχθηκαν τη Λεπέν στη Βρετάνη

Με αυγά υποδέχθηκαν την Πέμπτη αντίπαλοί της την Μαρίν Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψης της υποψήφιας της ακροδεξιάς υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές στη Βρετάνη της δυτικής Γαλλίας. Μόλις η Λεπέν έφθασε στην είσοδο μιας μεταφορικής εταιρείας, στο Ντολ ντε Μπρετάνι, περίπου 50 αντίπαλοί της άρχισαν να φωνάζουν «έξω οι φασίστες» και «δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, κυρία», ενώ άρχισαν να πετάνε αυγά εναντίον της τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της.

Με αυγά υποδέχθηκαν την Πέμπτη αντίπαλοί της την Μαρίν Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψης της υποψήφιας της ακροδεξιάς υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές στη Βρετάνη της δυτικής Γαλλίας.

Μόλις η Λεπέν έφθασε στην είσοδο μιας μεταφορικής εταιρείας, στο Ντολ ντε Μπρετάνι, περίπου 50 αντίπαλοί της άρχισαν να φωνάζουν «έξω οι φασίστες» και «δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, κυρία», ενώ άρχισαν να πετάνε αυγά εναντίον της τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της.

Οι άνδρες της ασφάλειας της Μαρίν Λεπέν έσπευσαν αμέσως να την προστατεύσουν και η ακροδεξιά υποψήφια για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας εισήλθε αμέσως στο κτίριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα μετά την τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ της Μαρίν Λεπέν και του κεντρώου αντιπάλου της Εμανουέλ Μακρόν.

Μετά την τηλεμαχία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν 16,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ο 39χρονος ευρωπαϊστής υποψήφιος παραμένει το φαβορί στις δημοσκοπήσεις εν όψει του δεύτερου γύρου της 7ης Μαΐου.

Δημοσκόπηση της Opinionway δείχνει τον Μακρόν να προηγείται με ποσοστό 61% έναντι 39%.

Στη Βρετάνη, η Μαρίν Λεπέν, ηλικίας 48 ετών, κατέλαβε την τέταρτη θέση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με ποσοστό 15,33% των ψήφων, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε το 29,05% των ψήφων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024