Μετακινήθηκε μετά από 14 χρόνια το θωρηκτό «Αβέρωφ»
Το Θωρηκτό «Αβέρωφ» απέπλευσε το πρωί της Τετάρτης από το Τροκαντερό μετά από 14 χρόνια παραμονής του εκεί, για ένα μικρό αλλά σημαντικό ταξίδι. Θα πάει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για εργασίες επισκευής.
Το Θωρηκτό «Αβέρωφ» απέπλευσε το πρωί της Τετάρτης από το Τροκαντερό μετά από 14 χρόνια παραμονής του εκεί, για ένα μικρό αλλά σημαντικό ταξίδι. Θα πάει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για εργασίες επισκευής, διάρκειας δύο περίπου μηνών.
Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», για τις εργασίες έχουν εξασφαλισθεί χορηγίες που θα καλύψουν μέρος των αναγκών προμήθειας υλικών και παροχής υπηρεσιών.
Ο δεξαμενισμός του «Αβέρωφ» είναι επιτακτικός, καθώς και η εκτέλεση εργασιών συντήρησης για την ασφαλή πλευστότητά του, προκειμένου να διατηρηθεί ο ρόλος του, ως πλωτό μνημείο της Ελληνικής Ναυτικής Ιστορίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας